Zacieranie

Przepisy na dobry zacier, porady itp.

Zacieranie

Nieprzeczytany postprzez Asus » 10 sty 2017, o 15:49

O walsnie Tabik ostatnio sie chwaliles ze zaczales sie bawic w zacieranie moze pochwalisz sie swoimi doznaniami? Czy widzisz jakas roznice czy nie?
Ostatnio edytowano 10 sty 2017, o 16:30 przez admin, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Wydzielono z [Jak zrobic nastaw na wódkę premium]
Asus
 
Posty: 589
Dołączył(a): 21 maja 2016, o 13:48

Re: Jak zrobic nastaw na wódkę premium

Nieprzeczytany postprzez tabikgo » 10 sty 2017, o 16:04

Proszę administratora o wydzielenie osobnego wątku, począwszy od wpisu Asusa powyżej. Może coś o zacieraniu?
Asus, pytasz o różnicę w czym?

Pozdrawiam,
Piotr.
tabikgo
 
Posty: 435
Dołączył(a): 17 wrz 2015, o 18:35

Re: Jak zrobic nastaw na wódkę premium

Nieprzeczytany postprzez Asus » 10 sty 2017, o 16:13

No ogolnie czy smakowo jakos odczules np.
Asus
 
Posty: 589
Dołączył(a): 21 maja 2016, o 13:48

Re: Jak zrobic nastaw na wódkę premium

Nieprzeczytany postprzez tabikgo » 10 sty 2017, o 16:24

Ogólnie smakowo zdecydowanie różnica jest odczuwalna.
Nawet bardzo.

Pozdrawiam,
Piotr.
tabikgo
 
Posty: 435
Dołączył(a): 17 wrz 2015, o 18:35

Re: Zacieranie

Nieprzeczytany postprzez Asus » 10 sty 2017, o 16:44

Na korzysc?
Asus
 
Posty: 589
Dołączył(a): 21 maja 2016, o 13:48

Re: Zacieranie

Nieprzeczytany postprzez MarTcziX » 10 sty 2017, o 17:05

tabikgo napisał(a):Ogólnie smakowo zdecydowanie różnica jest odczuwalna.

Ale piszesz o destylacie czy rektyfikacie?
I tak jak kolega wyżej napisał:
Asus napisał(a):Na korzysc?
http://airgun-hunting.pl/viewtopic.php? ... 86#p132545 - moja obecna zabawka
Obrazek
http://airgun-hunting.pl/ - tu robimy prawdziwe zdjęcia!
Metro 2033 Redux - polecam dobrą gierkę...
Avatar użytkownika
MarTcziX
 
Posty: 133
Dołączył(a): 3 lut 2016, o 20:30
Lokalizacja: Władysławowo

Re: Zacieranie

Nieprzeczytany postprzez tabikgo » 10 sty 2017, o 21:00

Destylacji na 25cm miedzi. Nie da rady porównać z cukrówką na pełnej kolumnie :)
Na świeżo smaku aż za dużo, chociaż powoli dojrzewam do próby że słodem zamiast enzymów. Cel to słód wędzony.

Pozdrawiam,
Piotr.
tabikgo
 
Posty: 435
Dołączył(a): 17 wrz 2015, o 18:35


Powrót do WSZYSTKO O NASTAWACH

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość