Tak można!

Przepisy na dobry zacier, porady itp.

Tak można!

Nieprzeczytany postprzez venessa » 11 sie 2016, o 15:59

Witam, keg 100 l przepis 75 l wody 30 kg cukru 2,5 paczki drożdzy cobra stało 1 miesiąc urobek 1 raz 17 litrów :drunkagain:
venessa
 
Posty: 20
Dołączył(a): 12 lut 2015, o 22:22

Re: Jak tak można!

Nieprzeczytany postprzez siedestyluje » 12 sie 2016, o 08:26

Tak trzymać :spoko: A Boxer niech się uczy.
A po jakim czasie przestało chodzić?

Pozdr. Paweł.

ps. Przeniosłem Cię tu bo tam nikt nawet nie chciał zauwarzyć jak Ci dobrze poszło :)
siedestyluje
 
Posty: 5742
Dołączył(a): 17 lip 2013, o 11:46

Re: Tak można!

Nieprzeczytany postprzez ximenek » 12 sie 2016, o 12:58

Tajemnica tkwi chyba w 100l kegu :brawa:
ximenek
 
Posty: 72
Dołączył(a): 17 wrz 2014, o 13:54

Re: Tak można!

Nieprzeczytany postprzez siedestyluje » 13 sie 2016, o 11:01

Uzysk przecież nie zależy od kega. Duzy keg to wygoda i oszczędność na czasie.
Tu warte uwagi jest, że kolega uzyskał 17L co daje nam 8,5L na keg 50. I to jest piękne :szacun:

A Boxer się tylko mądzrzyć potrafi :smile:

Pozdr. Paweł. :piwo:
siedestyluje
 
Posty: 5742
Dołączył(a): 17 lip 2013, o 11:46

Re: Tak można!

Nieprzeczytany postprzez Asus » 13 sie 2016, o 13:27

niech to teraz pusci 2 raz:)
Asus
 
Posty: 981
Dołączył(a): 21 maja 2016, o 13:48

Re: Tak można!

Nieprzeczytany postprzez siedestyluje » 16 sie 2016, o 07:47

A może ktoś woli po razie :P
Ty możesz sobie tylko pomarzyć o takim wyniku. :świrek:

Pozdr. Paweł.
siedestyluje
 
Posty: 5742
Dołączył(a): 17 lip 2013, o 11:46

Re: Tak można!

Nieprzeczytany postprzez Asus » 16 sie 2016, o 09:59

Po razie Twoim sposobem?? Z Ktorego sie wstydzisz surowki musi byc bardzo czyste w takim razie. Bo o smaku I zapachu sie nie dyskutuje.
Asus
 
Posty: 981
Dołączył(a): 21 maja 2016, o 13:48

Re: Tak można!

Nieprzeczytany postprzez siedestyluje » 16 sie 2016, o 10:20

Jak bym przychał do Ciebie w gości to byś postawił surówkę (nawet najlepszą jaką masz) na stół czy Absolucik?

Co za różnica jakim sposobem? Surówka to jest surówka bez przedgonów/pogonów (po razie) i już.

Pozdr. Paweł.
siedestyluje
 
Posty: 5742
Dołączył(a): 17 lip 2013, o 11:46


Powrót do WSZYSTKO O NASTAWACH

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

cron