Rozcieńczanie serca cukrówki

Przepisy na nalewki, sposoby na dobre smakówki.

Rozcieńczanie serca cukrówki

Nieprzeczytany postprzez grisza » 13 kwi 2016, o 23:47

Może nie na temat ale nie było gdzie.
I teraz tak-jeśli chcemy na spożywających wywrzeć niedowierzanie to rozcieńczamy serduszko do tych 40% jakieś 8h przed degustacją.Z początku wstrząchamy ze trzy razy co 5 min i odstawiamy do chłodnego nie zakręcając.
Efekt:niedowierzanie że to ma tyle volt,produkt praktycznie niczym nie czuć(jak woda),w smaku tak samo-nie czuć alkoholu dopiero po przełknięciu po chwili w przełyku pojawia się przyjemne ciepło.
A jeśli chcemy na spożywających wywrzeć podziw to rozcieńczamy serduszko do tych 40% i odstawimy na kilka dni.
Efekt:Alkohol się przegryzł i uwydatnił.W zapachu jest wyczuwalny alkohol(napewno nie tak bardzo jak w sklepowym i napewno o niebo ten zapach jest lepszy),w smaku też już wyczuwamy alk.(nie tak jak wyżej czyli jak byśmy pili wode)ale taki bardzo delikatny posmak wódki z górnej półki.


:D :D :D Heh a teraz jak chcemy szanowne grono degustatorów wprowadzić w oba stany na raz-wystarczy powiedzieć co piją :D :D :D
grisza
 
Posty: 45
Dołączył(a): 15 mar 2016, o 15:25

Powrót do NALEWKI I SMAKÓWKI

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość